Γνωρίστε την Square by ACRM!

Από την τετράγωνη σκέψη στην πολύπλευρη πράξη!

Σε μια εποχή που κάθε προσπάθεια για το στήσιμο, την ανάπτυξη ή την επέκταση μιας επιχείρησης μοιάζει να κινείται σε άσκοπους κύκλους, η SQUARE έρχεται να αντιπαραβάλλει την τετράγωνη λογική, στοχεύοντας με γεωμετρική ακρίβεια στην επιτυχία της δική σας επιχειρηματικής δράσης.

Η square δραστηριοποιείται σε πολλά επίπεδα, προσφέροντας υπηρεσίες που καλύπτουν απόλυτα κάθε πλευρά του «επιχειρείν»:

BRANDINGDESIGNCONSTRUCTIONFRANCHISE

Aν θέλετε να υλοποιήσετε την επιχειρηματική σας ιδέα, από τη χάραξη της στρατηγικής marketing και τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας έως την κατασκευή του επαγγελματικού χώρου και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω franchise,

Αν σκοπεύετε να επεκτείνετε την εταιρία σας και να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο franchise, έξυπνα σχεδιασμένο και οργανωμένο μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια,

Αν αναζητάτε προτάσεις marketing που ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες της σύγχρονης πραγματικότητας,

Αν επιθυμείτε ενίσχυση της εταιρικής σας εικόνας και ολοκληρωμένη διαφημιστική επικοινωνία,

Αν απαιτείτε εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, τεχνογνωσία, όραμα, εμπειρία και συνέπεια,

Τότε εμπιστευτείτε τις λύσεις που σας προσφέρει η square!

> Δείτε μερικά από τα έργα μας

ΒRANDINGDESIGN

Branding Strategy. Αναλύουμε σε βάθος το brand της υπηρεσίας ή του προϊόντος σας με γνώμονα όσα αυτό αντιπροσωπεύει για το κοινό σας και διαμορφώνουμε τις ιδανικές προϋποθέσεις για να το οδηγήσουμε στο ανώτατο σημείο εξέλιξής του.

Marketing Strategy. Αξιολογούμε τις γενικότερες συνθήκες τις αγοράς και του ανταγωνισμού σας, μελετάμε την παρούσα κατάσταση του brand σας, αποσαφηνίζουμε τους στόχους σας και προχωράμε μεθοδικά στην επίτευξή τους.

Social Media Profile Management. Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη μιας ενιαίας παρουσίας σε online κοινότητες χρηστών και social media, αλλά και συμμετέχουμε ενεργά στη διαχείριση αυτής της παρουσίας με στόχο την διάδοση του brand και την εξοικείωση των χρηστών με αυτό.

Search Engine Optimization / Search Engine Marketing. Αξιοποιούμε με τον πλέον αποδοτικό τρόπο τις δυνατότητες προώθησης που παρέχουν οι μηχανές αναζήτησης, με στόχο την καθοδήγηση των κατάλληλων χρηστών στα websites και τα σημεία online παρουσίας σας.

Σχεδιασμός και Υλοποίηση Διαφημιστικής Επικοινωνίας.

Με φαντασία, δημιουργικότητα, πρωτοτυπία και στόχο τη μέγιστη αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας σας, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση της διαφημιστικής σας προβολής στο σύνολο των διαφημιστικών μέσων.

Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προωθητικών Ενεργειών.

Αναζητώντας διαρκώς νέους, έξυπνους τρόπους να προβάλλουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο κοινό σας, σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε προωθητικές ενέργειες που παράλληλα συμβάλλουν καθοριστικά στην ενδυνάμωση της εικόνα σας.

Media Strategy.

Μελετάμε με προσοχή όλες τις δυνατότητες που μας προσφέρουν τα σύγχρονα μέσα διαφήμισης και σχεδιάζουμε το κατάλληλο media plan που θα σας εξασφαλίσει το καλύτερο επικοινωνιακό αποτέλεσμα στο καταναλωτικό κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Website Development.

Η δημιουργική μας διάθεση συνδυάζεται με τις τεχνικές ικανότητες για τη δημιουργία καλαίσθητων και λειτουργικών websites και εφαρμογών web, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας.

CONSTRUCTION

Aξιολόγηση.

Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στον τομέα των επαγγελματικών χώρων, αξιολογούμε για εσάς το χώρο ή το κτήριο που θέλετε να εκμεταλλευτείτε ως επαγγελματική στέγη, δίνοντας απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν την καταλληλότητά του.

Άδεια.

Οι μηχανικοί μας, απόλυτα εξειδικευμένοι σε θέματα νομοθεσίας, απλοποιούν τις σύνθετες και χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εκδίδουμε γρήγορα και εύκολα κάθε είδους άδεια που αφορά στους επαγγελματικούς χώρους.

Κατασκευή.

Το κατασκευαστικό μας τμήμα διαθέτει άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό σε όλες τις απαιτούμενες ειδικότητες, υλικοτεχνική υποδομή, τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία ώστε να μπορεί να αναλαμβάνει και να υλοποιεί την κατασκευή κάθε επαγγελματικού χώρου, κάθε έργου μικρής ή μεγάλης κλίμακας

Ανακατασκευή.

Μελετώντας προσεχτικά τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του επαγγελματικού σας χώρου, προτείνουμε καινοτόμες λύσεις και προχωράμε στην υλοποίηση της ανακατασκευής, στοχεύοντας πάντα στο δημιουργικό συνδυασμό της λειτουργικότητας με την αισθητική.

FRANCHISING

Στρατηγικός Σχεδιασμός Franchising.

Αξιολογώντας σωστά τις ανάγκες της αγοράς, ερευνώντας τον ανταγωνισμό και αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της επιχείρησής σας, θέτουμε γερές βάσεις για τη δημιουργία, ανάπτυξη και επέκταση του δικού σας επιτυχημένου δικτύου franchising.

Εσωτερική οργάνωση.

Καλύπτουμε σφαιρικά όλα τα θέματα εσωτερικής οργάνωσης του δικτύου, εξασφαλίζοντας τον ιδανικό τρόπο ελέγχου των franchisee από την κεντρική διοίκηση και επιτυγχάνοντας την ορθή και ομαλή λειτουργία του.

Νομική υποστήριξη.

Αναλαμβάνουμε την εύρεση και έκδοση των αδειών ίδρυσης και λειτουργίας της επιχείρησης, την κατάρτιση Προσυμφώνου, Σύμβασης Δικαιόχρησης, Σύμβασης Εμπιστευτικότητας για υποψήφιους συνεργάτες – προμηθευτές και κάθε εντύπου νομικού περιεχομένου που απαιτείται.

Πώληση.

Σχεδιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο πώλησης franchise για την ανάπτυξη του δικτύου. Στοχοποιούμε το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε και προσεγγίζουμε τους υποψήφιους δικαιούχους μας με άμεση και έμμεση διαφημιστική επικοινωνία που συγχρόνως ενισχύει την εικόνα της εταιρίας και αυξάνει την αναγνωρισημότητά της.

Σεμινάρια.

Διοργανώνουμε σεμινάρια εκπαίδευσης των δικαιούχων και του ανθρώπινου δυναμικού που στελεχώνουν τις νέες επιχειρήσεις καθώς και ημερίδες σε υποψήφιους επιχειρηματίες, στοχεύοντας έτσι στη διαρκή βελτίωση της λειτουργίας του δικτύου.

DESIGN

Στην εποχή των εικόνων το σημείο πώλησης, είτε αυτό είναι ένα κατάστημα είτε αυτό είναι εργασιακός, γραφειακός χώρος (retail – office) οφείλει να συνδυάζει τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, το design, την υψηλή αισθητική με την εργονομία και με στοιχεία του marketing και της διαφήμισης ως χωρική διάσταση στο branding

Retail.

Με γνώμονα τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, το design και την υψηλή αισθητική εστιάζουμε στην ανάπτυξη της εταιρικής ταυτότητας στο σημείο πώλησης και την ανάδειξη των προϊόντων, δημιουργώντας έτσι μοναδικούς χώρους με έμφαση στη μεγιστοποίηση της πώλησης και τη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό.

Franchise.

Μέσα από την πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία μας έχουμε αναπτύξει τα αρχιτεκτονικά εργαλεία και τη μεθοδολογία που απαιτείται για τη μελέτη και το σχεδιασμό δικτύων πώλησης. Σε ένα δίκτυο καταστημάτων franchise, πέρα από τη δημιουργία ενός χώρου – σκηνικού, όπου πρωταγωνιστές είναι τα προϊόντα εισέρχονται και άλλες παράμετροι και στόχοι όπως το concept design για τη δημιουργία ενιαίας και αναγνωρίσιμης εικόνας σε όλα τα καταστήματα αλλά και η έννοια της τυποποίησης για μείωση του κόστους και του χρόνου κατασκευής ή προσαρμογής.

Office.

Ενσωματώνοντας στην αρχιτεκτονική όλα εκείνα τα στοιχεία που προκύπτουν από τις μελέτες branding και marketing σχεδιάζουμε ιδανικούς εργασιακούς χώρους με έμφαση στην ενδυνάμωση του brand awareness, την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος εργασίας και την εργονομία, με στόχο τη μεγιστοποίηση της παραγωγής και τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας.

Design

Με γνώμονα τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, το design και την υψηλή αισθητική εστιάζουμε στην ανάπτυξη της εταιρικής ταυτότητας στο σημείο πώλησης και την ανάδειξη των προϊόντων, δημιουργώντας έτσι μοναδικούς χώρους με έμφαση στη μεγιστοποίηση της πώλησης και τη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό.

1 Comment. Leave your Comment right now:

  1. by Leonidas Mantellos

    Πολυ καλη ιδεα παρόλες τις δυσκολίες και ιδιαιτερότητες της εποχής
    Χρειαζόμαστε ευελεξία & διαφοροποιηση συνεχώς για να επιβιώσουμε…
    Καλημέρα
    Λεωνίδας

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Το email δε θα δημοσιοποιηθεί.


*